Tine Fotballskole Kløfta 26-28. juni 2017

Tine Fotballskole Kløfta 26-28. juni 2017

Tine fotballskole på Kløfta 26. -28. juni

Kløfta IL har gleden av å ønske velkommen til Tine fotballskole på Kløfta Stadion. Aldersgruppen strekker seg fra 6 år (1.trinn fra høsten) til og med 10 år (4.trinn). Oppstart er mandag 26. juni kl. 09.00. Vi avslutter onsdag 28. juni kl. 15.00.

Fotballskolen vil ha erfarne spillere fra A-laget som kjernen i instruktørpoolen, noe som gir et godt grunnlag for sportslig utvikling for den enkelte deltaker. En aktiv dag, med sunt kosthold og sosialt samvær vil være i fokus.

PRIS:

Prisen for fotballskolen er kr 800,-. Søskenmoderasjon fra barn nummer 2, pris kr 600,-. Hvis fotballskolen får for mange påmeldte så vil tidspunkt for påmelding gjelde.

PÅMELDING:

Påmelding skjer ved å sende en mail til fotball@klofta-il.no.  Oppgi barnets navn, fødselsdato og kontaktinfo; mobilnummer og e-postadresse til foreldre/foresatte.

Det vi trenger av informasjon ved påmelding, er følgende:
- Deltagerens fødselsdato
- Deltagerens navn
- Deltagerens skole
- Eventuelle mat-allergier
- Foresattes navn
- Foresattes adresse
- Foresattes mobil nr. og epost adresse
– Spesielle hensyn å ta


Påmeldingen er gjeldene først ved betaling. Kontonummer for innbetaling er: 1870.41.24135 Kløfta IL, merk med Tine fotballskole og navn på deltager.

KONTAKT:

Lurer du på noe ikke nøl med å ta kontakt ved å enten å sende mail til; fotball@klofta-il.no eller Kjetil Kokkim på tlf 91740845

 

Velkommen til tre flotte dager med fotball!!!

 

Mvh. Fotballstyret

 

 

                                                                                                                 

Booking av klubbhuset

Navn:

Epost:

Telefon:

Dato:

Kommentar:


Samarbeidspartnere

 

Besøk Romerikssenteret for en hyggelig handel!


 

Eie Eiendomsmegling Ullensaker fyller 5 år! Vi feier med å tilby en vanvittig lav provisjon til våre kunder. Trykk på logoen for å ta en titt på vårt nyhetsbrev!

 

©2017 123klubb for effektiv klubbdrift leveres av KX Products