DSSFs medlemmer får 20 % hos Crocodile Corner

Alle medlemmer i Drøbaksund seilforening får nå 20 % rabatt i butikken Crocodile Corner i Drøbak. Butikken fører merker som Lacoste, Aigle, Ted Baker, Hugo Boss/Hugo Boss Orange Watches.

Lyst til å lære brettseiling i sommer?

DSSF arrangerer nybegynnerkurs i sommer for alle mellom 8 og 99. Over to dager går vi igjennom utstyr, seilteknikk og manøvre på brettet. Målet er at du etter endt kurs skal kunne seile brett på egenhånd og kunne delta på DSSFs faste treninger til høsten.

Velkommen til Drøbak Jollecup!

4.-5. juni arrangeres den tradisjonsrike regattaen for joller. Drøbaksundet byr på flotte forhold både for de som liker en utfordring og for de som prøver seg på regattabanen for første gang.

Velkommen til onsdagsregatta!

Sesongen er i gang og onsdag 11. mai arrangeres første onsdagsregatta i vårserien. Seilingsbestemmelser og banekart ligger til høyre. NB: Alle som skal delta må registrere seg i SailRace.

Isbryter'n 2016 - velkommen til sesongåpning i Drøbaksundet!

Lørdag 30. april skyter vi i gang årets først regatta for tur og hav/kjølbåt og vi ønsker både medlemmer og gjestende båter velkommen. Nyhet: I år er det også egen turklasse for de som ikke har målebrev og NOR-rating.

Sommercamp - seiling for alle!

DSSF arrangerer også i år vår populære sommer- og seilcamp for barn i alderen 7 - 14 år i ukene 26, 27, 31 og 32. Campen er svært attraktiv og vi anbefaler alle å være tidlig ute med påmeldingen.

Sesongstart for brett

Brettseilerne kick-starter sesongen helgen 30. april og 1. mai med treningssamling i seilforeningen kl 12-15 begge dager. Nybegynnere starter lørdag 7. mai kl 12-15.

Velkommen til vårdugnad lørdag 9. april!

Sesongen nærmer seg og lørdag 9. april kalles alle medlemmer og foreldre til jolle- og brettseilere inn til dugnad og felles innsats for foreningen.

DSSF på Facebook

Takk for støtte!

Været i Drøbaksundet

Støtt oss gjennom Grasrotandelen

©2016 123klubb for effektiv klubbdrift leveres av KX Products