Vi bytter medlemsregister!

For å drive en seilforening kreves medlemmer. I disse dager bytter vi system for medlemsadministrasjon og trenger din hjelp til å sørge for at vi får god datakvalitet i medlemsregisteret.

Seilkro 16. februar på Heitmann Marin - turseiling

Vi inviterer alle tur- og fritidsseilere til seilkro, en informasjons- og kunnskapsaften til glede og inspirasjon. Vi byr på foredrag, båtutstilling, kaffe og kaker, litt sosialt og et inkluderende miljø.

DSSF årsmøte mandag 6. mars

Det avholdes ordinært årsmøte for DSSFs medlemmer mandag 6. mars kl. 19. Møtet vil finne sted hos Heitmann Marin, Husvik.

Førjulskro på Miramar

DSSF Tur & Hav inviterer til «Førjulskro» i kjelleren på Miramar fredag 9. desember kl. 20. Ta gjerne med en venninne eller kompis, for litt hyggelig sosialt seilsamvær.

Vedr. VBs ønske om overtakelse av eierskap til klubbhuset "Ruffen"

I forbindelse med at Vindfangerbukta Båtforening har søkt kommunen om å overta eierskapet til klubbhuset "Ruffen" og omkringliggende hage har styret i DSSF ønsket å fremsette noen tilleggsopplysninger som vi mener er meget relevante for kommunens behandling av saken.

Velkommen til årsfest lørdag 19. november

Lørdag 19. november samler vil alle medlemmer til årsfest på Sjøstjernen restaurant i Drøbak gjestehavn. Alle er velkommen: skippere, mannskap, jolle- og brettforeldre, nye og gamle medlemmer!

Velkommen til avslutning og premieutdeling for OAS Cup 2016

Styret i OAS inviterer alle årets seilere i OAS Cup 2016 til premieutdeling tirsdag 8. november. Anders Pedersen kommer og forteller om sine erfaringer fra start som optimist til OL i Rio.

Høstdugnad

Årets høstdugnad blir lørdag 22. oktober. Alle medlemmer, samt jolle- og brettforeldre, innkalles til felles innsats for DSSF. Oppmøte er kl. 10.00 og dugnaden varer frem til vi er ferdige, estimert til ca. 15.00. Det blir servert mat og drikke.

DSSF på Facebook

Takk for støtte!

Været i Drøbaksundet

Støtt oss gjennom Grasrotandelen

©2016 123klubb for effektiv klubbdrift leveres av KX Products