Førjulskro på Miramar

DSSF Tur & Hav inviterer til «Førjulskro» i kjelleren på Miramar fredag 9. desember kl. 20. Ta gjerne med en venninne eller kompis, for litt hyggelig sosialt seilsamvær.

Vedr. VBs ønske om overtakelse av eierskap til klubbhuset "Ruffen"

I forbindelse med at Vindfangerbukta Båtforening har søkt kommunen om å overta eierskapet til klubbhuset "Ruffen" og omkringliggende hage har styret i DSSF ønsket å fremsette noen tilleggsopplysninger som vi mener er meget relevante for kommunens behandling av saken.

Velkommen til årsfest lørdag 19. november

Lørdag 19. november samler vil alle medlemmer til årsfest på Sjøstjernen restaurant i Drøbak gjestehavn. Alle er velkommen: skippere, mannskap, jolle- og brettforeldre, nye og gamle medlemmer!

Velkommen til avslutning og premieutdeling for OAS Cup 2016

Styret i OAS inviterer alle årets seilere i OAS Cup 2016 til premieutdeling tirsdag 8. november. Anders Pedersen kommer og forteller om sine erfaringer fra start som optimist til OL i Rio.

Vinterplass på seilbrygga

Aktive medlemmer i DSSF kan søke om plass til sin seilbåt på seilbrygga i vintersesongen (medio oktober - medio april). Søknadsfristen er 15. oktober.

Høstdugnad

Årets høstdugnad blir lørdag 22. oktober. Alle medlemmer, samt jolle- og brettforeldre, innkalles til felles innsats for DSSF. Oppmøte er kl. 10.00 og dugnaden varer frem til vi er ferdige, estimert til ca. 15.00. Det blir servert mat og drikke.

Nye rutiner for Gylteholmen Brygger

I forbindelse med nytt havnereglement, har styret i GB innført nye søknadsprosedyrer for kjøp/salg og utleie av båtplasser på Gylteholmen Brygger.

Resultater onsdagsregatta

Høstserien for kjølbåter 2016 ble avsluttet denne uken. Vi gratulerer Momentum, Liffe og Parketten med seier i sine respektive klasser.

DSSF på Facebook

Takk for støtte!

Været i Drøbaksundet

Støtt oss gjennom Grasrotandelen

©2016 123klubb for effektiv klubbdrift leveres av KX Products