Nybegynnerkurs optimist

Mandag 14. august starter vi opp med nybegynnerkurs for optimist for barn i alderen 7-11 år. Optimistjollen er det første steget på vei til å forstå seiling og kurset/treningen blir gjennomført i trygge omgivelser i Vindfangerbukta.

Vil du lære brettseiling i sommer?

DSSF arrangerer sommerkurs i brettseiling for alle nybegynnere mellom 10 og 99. Over to dager går vi igjennom utstyr, seilteknikk og manøvre på brettet. Målet er at du etter endt kurs skal kunne seile brett på egenhånd og kunne delta på DSSFs faste treninger til høsten.

To store og to små på eventyr

Med mottoet «det er bedre å angre på noe du har gjort, enn noe du ikke har gjort» legger familien Sternell ut på langtur. I ett år skal S/Y Skyline være deres hjem og i begynnelsen av juli kaster de loss fra Drøbak med Karibia som mål.

Onsdagsregatta starter 3. mai

Sesongen er i gang og onsdag 3. mai arrangeres første onsdagsregatta i vårserien. Alle som skal delta må registrere seg i SailRace. Husk også kurskveld for alle som skal arrangere regatta onsdag 26. april kl. 19 på seilhytta.

Velkommen til vårdugnad lørdag 22. april!

Sesongen nærmer seg og lørdag 22. april kalles alle medlemmer og foreldre til jolle- og brettseilere inn til dugnad og felles innsats for foreningen.

Velkommen til Isbryter'n - sesongåpning for tur/hav

Lørdag 29. april starter vi sesongen med årets første regatta for tur/hav. Isbryter'n er også første runde i Indre Oslofjord Big Boat Cup som er KM for NOR-rating.

Brettgruppa starter sesongen 25. april

Brettseilerne starter sesongen 25. april og vi inviterer til treningssamling helgen 29. og 30. april. Trenere for sesongen blir Erik og Erlend på tirsdager og Christian og Hege på torsdager.

Velkommen til Drøbak Jollecup!

20.-21. mai arrangeres vår tradisjonsrike regatta for joller. Drøbaksundet byr på flotte forhold både for de som liker en utfordring og for de som prøver seg på regattabanen for første gang. Påmeldingen er nå åpnet.

DSSF på Facebook

Takk for støtte!

Været i Drøbaksundet

Støtt oss gjennom Grasrotandelen

©2017 123klubb for effektiv klubbdrift leveres av KX Products