Optimisttrening høst 2016

Optimistene starter trening i uke 33 med første trening mandag 15. august. Nybegynnerkurs optimist starter mandag 22. august.

Onsdagsregatta - høstserien

Onsdag 10. august starter høstserien for tur/hav. Husk å melde deg på via SailRace. Onsdagsregattaene i vårserien samlet 22 båter og vi håper på enda flere i høstserien. Er du ny på regattabanen, er onsdagsregattaene et flott sted å samle erfaring!

Velkommen til Håøya Rundt!

Drøbaksund Seilforening inviterer til regattaen Håøya Rundt for NOR-rating og 11:MOD (one design) lørdag 13. august 2016. Regattaen inngår i Villa Malla Cup som består av fem seilaser i Indre Oslofjord i løpet av 2016-sesongen.

DSSFs medlemmer får 20 % hos Crocodile Corner

Alle medlemmer i Drøbaksund seilforening får nå 20 % rabatt i butikken Crocodile Corner i Drøbak. Butikken fører merker som Lacoste, Aigle, Ted Baker, Hugo Boss/Hugo Boss Orange Watches.

Lyst til å lære brettseiling i sommer?

DSSF arrangerer nybegynnerkurs i sommer for alle mellom 8 og 99. Over to dager går vi igjennom utstyr, seilteknikk og manøvre på brettet. Målet er at du etter endt kurs skal kunne seile brett på egenhånd og kunne delta på DSSFs faste treninger til høsten.

Velkommen til Drøbak Jollecup!

4.-5. juni arrangeres den tradisjonsrike regattaen for joller. Drøbaksundet byr på flotte forhold både for de som liker en utfordring og for de som prøver seg på regattabanen for første gang.

Velkommen til onsdagsregatta!

Sesongen er i gang og onsdag 11. mai arrangeres første onsdagsregatta i vårserien. Seilingsbestemmelser og banekart ligger til høyre. NB: Alle som skal delta må registrere seg i SailRace.

Isbryter'n 2016 - velkommen til sesongåpning i Drøbaksundet!

Lørdag 30. april skyter vi i gang årets først regatta for tur og hav/kjølbåt og vi ønsker både medlemmer og gjestende båter velkommen. Nyhet: I år er det også egen turklasse for de som ikke har målebrev og NOR-rating.

DSSF på Facebook

Takk for støtte!

Været i Drøbaksundet

Støtt oss gjennom Grasrotandelen

©2016 123klubb for effektiv klubbdrift leveres av KX Products