Høstdugnad

Årets høstdugnad blir lørdag 22. oktober. Alle medlemmer, samt jolle- og brettforeldre, innkalles til felles innsats for DSSF. Oppmøte er kl. 10.00 og dugnaden varer frem til vi er ferdige, estimert til ca. 15.00. Det blir servert mat og drikke.

Vinterplass på seilbrygga

Aktive medlemmer i DSSF kan søke om plass til sin seilbåt på seilbrygga i vintersesongen (medio oktober - medio april). Søknadsfristen er 15. oktober.

Nye rutiner for Gylteholmen Brygger

I forbindelse med nytt havnereglement, har styret i GB innført nye søknadsprosedyrer for kjøp/salg og utleie av båtplasser på Gylteholmen Brygger.

Resultater onsdagsregatta

Høstserien for kjølbåter 2016 ble avsluttet denne uken. Vi gratulerer Momentum, Liffe og Parketten med seier i sine respektive klasser.

Optimisttrening høst 2016

Optimistene starter trening i uke 33 med første trening mandag 15. august. Nybegynnerkurs optimist starter mandag 22. august.

Onsdagsregatta - høstserien

Onsdag 10. august starter høstserien for tur/hav. Husk å melde deg på via SailRace. Onsdagsregattaene i vårserien samlet 22 båter og vi håper på enda flere i høstserien. Er du ny på regattabanen, er onsdagsregattaene et flott sted å samle erfaring!

Velkommen til Håøya Rundt!

Drøbaksund Seilforening inviterer til regattaen Håøya Rundt for NOR-rating og 11:MOD (one design) lørdag 13. august 2016. Regattaen inngår i Villa Malla Cup som består av fem seilaser i Indre Oslofjord i løpet av 2016-sesongen.

DSSFs medlemmer får 20 % hos Crocodile Corner

Alle medlemmer i Drøbaksund seilforening får nå 20 % rabatt i butikken Crocodile Corner i Drøbak. Butikken fører merker som Lacoste, Aigle, Ted Baker, Hugo Boss/Hugo Boss Orange Watches.

DSSF på Facebook

Takk for støtte!

Været i Drøbaksundet

Støtt oss gjennom Grasrotandelen

©2016 123klubb for effektiv klubbdrift leveres av KX Products