Velkommen til Drøbak Jollecup!

20.-21. mai arrangeres vår tradisjonsrike regatta for joller. Drøbaksundet byr på flotte forhold både for de som liker en utfordring og for de som prøver seg på regattabanen for første gang. Påmeldingen er nå åpnet.

Sommer- og seilcamp

Sommercampen er åpnet for påmelding! DSSF tilbyr også i år vår populære sommercamp - aktiviteter på, i og ved vannet for barn i alderen 7-14 år. Gode muligheter til å prøve både jolle- og brettseiling - vi har flinke instruktører. Tilbudet gjelder uke 26, 27, 31 og 32. Vær rask med påmelding, de mest populære ukene blir fort fulle!

Seilkro 23. mars: Norskekysten - en eventyrlig reise

Vi inviterer til foredrag med seilforbundets turekspert Jon Amtrup. Han har som målsetting og gi det lille ekstra av inspirasjon til å kaste loss.

Terminlister - tur og hav

Terminliste fra Oslo Akershus Seilkrets, samt DSSFs interne terminliste for tur og hav er nå publisert. Her finner du datoer og arrangøransvalig for både onsdagsregattaer og DSSFs andre terminfestede regattaer.

Vi bytter medlemsregister!

For å drive en seilforening kreves medlemmer. I disse dager bytter vi system for medlemsadministrasjon og trenger din hjelp til å sørge for at vi får god datakvalitet i medlemsregisteret.

Seilkro 16. februar på Heitmann Marin - turseiling

Vi inviterer alle tur- og fritidsseilere til seilkro, en informasjons- og kunnskapsaften til glede og inspirasjon. Vi byr på foredrag, båtutstilling, kaffe og kaker, litt sosialt og et inkluderende miljø.

DSSF årsmøte mandag 6. mars

Det avholdes ordinært årsmøte for DSSFs medlemmer mandag 6. mars kl. 19. Møtet vil finne sted hos Heitmann Marin, Husvik.

Førjulskro på Miramar

DSSF Tur & Hav inviterer til «Førjulskro» i kjelleren på Miramar fredag 9. desember kl. 20. Ta gjerne med en venninne eller kompis, for litt hyggelig sosialt seilsamvær.

DSSF på Facebook

Takk for støtte!

Været i Drøbaksundet

Støtt oss gjennom Grasrotandelen

©2017 123klubb for effektiv klubbdrift leveres av KX Products