123klubb.no

Kontakt oss

Kontakt oss

Alle våre ansatte har vært aktive idrettsutøvere og/eller tilknyttet en idrettsklubb. Dette er et viktig kriterie for suksess for å lage gode løsninger for våre hovedmålgrupper innen idretten. Merk fellestelefon 22 44 25 00 eller support(at)kxp.no som første instans for kontakt om du er usikker på hvem som er korrekt person.

Nina Elverum

 Daglig leder

  Lokasjon: Oslo
Mobil: 934 17 525
E-post: nina.elverum(at)kxp.no

Bakgrunn:

Nina er utdannet siviløkonom fra BI ,og hun jobbet 12 år i konsulentselskapet Accenture (sjefskonsulent) før hun startet i KX Products. Hennes spesialisering er innen god innføring av IT-løsninger, kommunikasjon og brukeropplæring.
I fleridrettsklubben www.il-try.no har hun vært hovedstyremedlem, trener/lagleder og webansvarlig. Hennes 4 barn er særlig aktive i langrenn og fotball som eksempelvis på dette laget i Vestre Aker. De siste 10 årene har hun hatt tett kundeoppfølging og daglig dialog mot KX Products sine kunder og samarbeidspartnere.

 

Sindre Svadberg

Salg, markedsføring og klubbutvikling

  Lokasjon: Oslo
Mobil: 924 59 085
E-post: sindre(at)kxp.no

Bakgrunn:

Sindre har en Bachelorgrad i Sports Business Management fra London Metropolitan Business School, og fullførte The FIFA Master - International Master in Management, Law and Humanities of Sport i 2016. Sindre har vært ansatt i KX Products siden høsten 2013 og har jobbet primært med salg, markedsføring og kundeoppfølging. Han har tidligere vært hovedarrangør for det som var Norges største sandfotballturnering, Sommerfjord Beachfotball, og han har også jobbet frivillig under OL i London i 2012. Sindre er aktiv i fotball og futsal, og har 9 landskamper i sandfotball.

 

 

Frode Samuelsen

IT-direktør/grûnder

  Lokasjon: Haugesund/Oslo
Mobil: 951 11 256
E-post: frode.samuelsen(at)kxp.no

Bakgrunn:

Utdannet Sivilingeniør/MBA med IT og forretningsutvikling som fordypning. Han har vært 3 år som styreformann i breddeklubben www.djerv1919.no samt  hatt/har verv som turneringsarbeider, trener/lagleder, sponsoransvarlig og spillerutvikler. Tidligere aktiv spiller i klubben Haugar. Er brennende opptatt av effektivisering av prosesser og forenkling, og har brukt sin bakgrunn til å utvikle KXs produkter gjennom 10 år.

 

Aleksander Ebbestad

 Kundeoppfølging

  Lokasjon: Oslo
Telefon:  22 44 25 00
E-post: aleksander(at)kxp.no

Bakgrunn:

Studert ved NIH, tidligere trener i VIF Bredde og har vært sportslig leder i Kløfta IL Fotball. Han jobber nå som ansvarlig for jentefotballen i Ull/Kisa og er hovedtrener for J17 der. Aleksander er vårt anker på kundeoppfølging og support.

 

Emilie Kronhaug

 Kundeoppfølging og salg

  Lokasjon: Oslo
Telefon:  22 44 25 00
E-post: emilie(at)kxp.no

Bakgrunn:

Emilie har en bachelor fra Queen Mary University of London, og har tidlligere erfaring innen møtebooking. Hun jobber med kundeoppfølging, kursbooking og salg i KX. Som aktiv profil er idretten volleyball tidligere i klubben Oslo volley.

 

Philip Dahlgren

Kundekonsulent Oslo

Lokasjon: Oslo
Telefon:  22 44 25 00
E-post: philip.dahlgren(at)kxp.no

Bakgrunn:

Philip har utdannelsen sin fra høyskolen i Telemark med linjen sports management. Han har en lang erfaring innenfor idretten, da spesielt fotball. Han spiller for tiden fotball i Oslo for Majorstuen FK. Philip jobber med support, kundeoppfølging og kurs.

 

Daniel Hopen

Kundekonsulent Oslo (deltid)

Lokasjon: Oslo
Mobil:  22 44 25 00
E-post: daniel(at)kxp.no

Bakgrunn:

Daniel tar for øyeblikket en bachelorgrad i Sport Management på Norges Idrettshøgskole, og har nylig studert Sport Management & Marketing på utveksling i Australia. Etter idrett årsstudium i Sogndal fant Daniel ut at han ønsket en karriere innen det administrative arbeidet knyttet il idretten. Han har tidligere fått testet sine kunnskaper som blant annet frivillig under Ungdoms-OL på Lillehammer 2016 og har også erfaring fra praksis i særforbund og kommune, i tillegg til en deltidsstilling som arrangementskonsulent for Norges Skiforbund. Daniel gikk idrettsfag på Nannestad Videregående skole og har vært aktiv innenfor mange idretter, i hovedsak fotball og skihopping. 

 

Anita Formo Bones

 Salg og kurs Trøndelag (deltid)

Lokasjon: Trondheim Trondheim
Mobil: -
E-post: -

Bakgrunn: 

Anita er utdannet fysioterapeut og har jobbet som privatpraktiserende fysioterapaut i Trondheim med fordypning i aktiv opptrening og rehabilitering etter operasjoner of skader. I tillegg til en deltidsjobb hos oss har Anita en deltidsstilling ved Institutt for Samfunnsmedisin, NTNU. Der jobber hun som intern kunnskapsutvikler i Fysioprim med videreutvikling, implementering, opplæring og support i elektronisk registreringsverktøy for fysioterapauter. Anita har vært aktiv innenfor blant annet alpint, telemark og håndball.

 

 

Eirik Rynning

 Salg og kurs Agder (deltid)

Lokasjon:                        Kristiansand                                         
Mobil: -
E-post: -

Bakgrunn:

Eirik er tilknyttet fleridrettsklubben Vigør FK som webansvarlig og har også vært fotballtrener i klubben. Han er deltidsstudent i tillegg til stillingen i KX som lokal representant. Eirik har jobberfaring fra bl.a Aker som vil være nyttig i KX.

 

LEDIG STILLING

 Salg og kurs Hordaland (deltid)

  Lokasjon:                              Bergen                                            
Mobil: -
E-post: -

 

 

LEDIG STILLING

 Salg og kurs Rogaland (deltid)

  Lokasjon:                              Stavanger                                        
Mobil: -
E-post: -

 

 

LEDIG STILLING

 Salg og kurs Nord-Norge (deltid)

  Lokasjon:                              Tromsø                                            
Mobil: -
E-post: -

 

 

Henning Kvalheim

IT produktleder 123klubb & 123cup

Lokasjon: Oslo
Mobil: på forespørsel
E-post: på forespørsel

Bakgrunn:

Henning er en erfaren senior utvikler i kjerneteknologien vi benytter i KX, og har i over 10 år jobbet med utvikling av avanserte Java-baserte løsninger, både web- og mobilbaserte. Han har stor sans for å utvikle brukervennlige løsninger som gjør hverdagen enklere og bedre for sluttbrukeren.

 

Besøksadresse:
Ullevål stadion, Sognsvn. 75

0855 OSLO, inng. E, 5. etg.
 
Postadresse:
Sognsveien 75-77, inng. E, 0855 OSLO

Mail: post(at)kxp.no
Tlf: +47 22 44 25 00

  • Idrettsklubber
  • Lag
  • Utøvere
  • Idrettsskoler/akademi
  • Forbund/kretser
  • Foreninger

 

©2017 123klubb for effektiv klubbdrift leveres av KX Products